Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Αλέκος HALL” προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας.

Γι’αυτό εδώ και χρόνια, έχουμε καταξιωθεί στο χώρο της παροχής εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης.
Μέσα από την εμπειρία μας και τη δική σας υποστήριξη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
και να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη στις προσφερόμενες παροχές του κλάδου.

Κλειστές κλιματιζόμενες αίθουσες

ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Είτε ζέστη, είτε κρύο, οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται όσο πιο άνετα γίνεται σε ένα περιβάλολον όπου οι συνθήκες θερμοκρασίας είναι οι ιδανικές για να απολάυσουν το φαγητό τους και να διασκεδάσουν.

Εστιατόριο

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η αίθουσα «Αλέκος Hall» λειτουργεί όλο το χρόνο και ως εστιατόριο για όσους έχουν την επιθυμία να απολαύσουν ποιοτικό φαγητό και υπηρεσίες με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους

Καφετέρια

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

Όλοι οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καφεδάκι τους περιμένοντας το ζευγάρι ή τους επίσημους στον όμορφο και ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο της καφετέριάς μας.

Parking 350 θέσεων

ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

Με δυνατότητα στάθμευσης έως και 350 οχήματα, το ιδιωτικό πάρκινγκ του «Αλέκος Hall» εξυπηρετεί απόλυτα όλους τους καλεσμένους με άμεση και εύκολη πρόσβαση προς τις δύο αίθουσες.

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και η προσπάθειά μας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας οδήγησαν στη διαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμοι σε Α.Μ.Ε.Α.

Γεννήτρια παραγωγής ρεύματος

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Τι πιο ενοχλητικό, σε μια εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, να σταματήσει η διασκέδαση λόγω διακοπής ρεύματος. Στο «Αλέκος Hall» αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, γιατί φροντίσαμε να εξοπλίσουμε τις εγκαταστάσεις μας με γεννήτρια υψηλών απαιτήσεων.

Αμφίδρομη εικόνα και ήχος

Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ

Όλοι οι καλεσμένοι αγωνιούν για την είσοδο του ζευγαριού στην αίθουσα. Η αγωνία κορυφώνεται με το εξελιγμένο σύστημα αμφίδρομης κάλυψης εικόνας & ήχου όπου όλοι βλέπουν & ακούν το ζευγάρι πριν ακόμα κάνει την είσοδό του.

Η απόλυτη λειτουργία

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την ημερομηνία της εκδήλωσής σας. Η αίθουσα «Αλέκος Hall» προσφέρει τις απόλυτες υπηρεσίες όλο το χρόνο καλύπτοντας κάθε εκδήλωση σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο επιθυμείτε.