ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ2018-03-12T13:19:06+00:00

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας.

Γι’αυτό εδώ και χρόνια, έχουμε καταξιωθεί στο χώρο της παροχής εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης.
Μέσα από την εμπειρία μας και τη δική σας υποστήριξη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
και να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη στις προσφερόμενες παροχές του κλάδου.

Νυφική Σουίτα

Κάθε ζευγάρι χρειάζεται το δικό του χώρο για να ξεκουραστεί μετά την ολοήμερη και ολονύχτια διασκέδαση την ημέρα του γάμου. Και τι πιο ειδυλλιακό από μια υπέροχη νυφική σουίτα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με spa, υδρομασάζ και εξωτερική πισίνα. Ένα ΔΩΡΟ που παρέχει το Αλέκος Hall σε όλα τα ζευγάρια για να ζήσουν μοναδικές στιγμές την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. 

Κλειστές κλιματιζόμενες αίθουσες

Ένα ιδανικό περιβάλλον

Είτε ζέστη, είτε κρύο, οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται όσο πιο άνετα γίνεται σε ένα περιβάλολον όπου οι συνθήκες θερμοκρασίας είναι οι ιδανικές για να απολάυσουν το φαγητό τους και να διασκεδάσουν.

Εστιατόριο

Κάθε μέρα, όλο το χρόνο

Η αίθουσα «Αλέκος Hall» λειτουργεί όλο το χρόνο και ως εστιατόριο για όσους έχουν την επιθυμία να απολαύσουν ποιοτικό φαγητό και υπηρεσίες με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους

Καφετέρια

Η τέχνη της απόλαυσης

Όλοι οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καφεδάκι τους περιμένοντας το ζευγάρι ή τους επίσημους στον όμορφο και ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο της καφετέριάς μας.

Πάρκινγκ 350 θέσεων

Όλοι χωράνε

Με δυνατότητα στάθμευσης έως και 350 οχήματα, το ιδιωτικό πάρκινγκ του «Αλέκος Hall» εξυπηρετεί απόλυτα όλους τους καλεσμένους με άμεση και εύκολη πρόσβαση προς τις δύο αίθουσες.

Πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α.

Σε όλους τους χώρους

Το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και η προσπάθειά μας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας οδήγησαν στη διαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμοι σε Α.Μ.Ε.Α.

Γεννήτρια παραγωγής ρεύματος

Για κάθε ενδεχόμενο

Τι πιο ενοχλητικό, σε μια εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, να σταματήσει η διασκέδαση λόγω διακοπής ρεύματος. Στο «Αλέκος Hall» αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, γιατί φροντίσαμε να εξοπλίσουμε τις εγκαταστάσεις μας με γεννήτρια υψηλών απαιτήσεων.

Αμφίδρομη εικόνα & ήχος

Η αγωνία κορυφώνεται

Όλοι οι καλεσμένοι αγωνιούν για την είσοδο του ζευγαριού στην αίθουσα. Η αγωνία κορυφώνεται με το εξελιγμένο σύστημα αμφίδρομης κάλυψης εικόνας & ήχου όπου όλοι βλέπουν & ακούν το ζευγάρι πριν ακόμα κάνει την είσοδό του.

Η απόλυτη λειτουργία

όλο το χρόνο

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την ημερομηνία της εκδήλωσής σας. Η αίθουσα «Αλέκος Hall» προσφέρει τις απόλυτες υπηρεσίες όλο το χρόνο καλύπτοντας κάθε εκδήλωση σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο επιθυμείτε.