Οι αίθουσες του “Αλέκος HALL”

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση στο χώρο των δεξιώσεων και τιμώντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε κοντά σας με ανανεωμένο χώρο στο Κρυφοβό Ιωαννίνων.

Η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» είναι ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του.

Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε μαζί, βήμα προς βήμα, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, μία γαμήλια δεξίωση ή οποιαδήποτε κοικωνική εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης στις πιο προσιτές τιμές!!!

Alekos Hall | Αίθουσα εκδηλώσεων | Κρυφοβό Ιωαννίνων | Εκδηλώσεις γάμων & βαπτίσεων

Αμφιθεατρική Αίθουσα

Η υψηλή αισθητική του χώρου εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά.
Προσεγμένη αρχιτεκτονική, ιδιαίτερη διακόσμηση, ζεστά χρώματα, ιδανική διαρρύθμιση. Σε αυτή την ενιαία, χωρίς κολώνες και χωρίσματα αίθουσα, οι καλεσμένοι σας και εσείς θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και χαράς. Η αμφιθεατρική διάταξη της αίθουσας προσφέρει απόλυτη θέαση από όλα τα σημεία τόσο προς το γαμήλιο τραπέζι όσο και προς την τεράστια πίστα στο κέντρο.

Με μέγιστη χωρητικότητα 650 άτομα, είναι ιδανική για εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης αλλά και εκδηλώσεις εταιριών και συλλόγων. Η αίθουσα είναι άμεσα προσβάσιμη από Α.Μ.Ε.Α., διαθέτει κλιματισμό και αμφίδρομη κάλυψη εικόνας & ήχου.

Η διάταξη των τραπεζιών και καθισμάτων ακόμα και στη μέγιστη χωρητικότητα έχει μελετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει άνεση στις κινήσεις όλων των καλεσμένων χωρίς να δυσκολεύει την οποιαδήποτε μετακίνησή τους μέσα στην αίθουσα. Επίσης λόγω της ιδανικής διάταξης το service αγγίζει το απόλυτο μιας και επιτρέπει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση από το προσωπικό σε όλα τα τραπέζια.

Alekos Hall | Αίθουσα εκδηλώσεων | Κρυφοβό Ιωαννίνων | Εκδηλώσεις γάμων & βαπτίσεων

Μικρή Αίθουσα

Η νέα αίθουσα του “Αλέκος HALL” προσφέρει μια καλοκαιρινή διάθεση στους καλεσμένους χάρη στην ανοιγόμενη οροφή και τα πλαϊνά τζάμια, δημιουργώντας την αίσθηση του ανοιχτού ορίζοντα. Έτσι με την πολυχρηστικότητα της αίθουσας, ανεξάρτητα με τον καιρό, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν μια καταπληκτική εκδήλωση.

Με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και προσεγμένη διαρρύθμιση η αίθουσα είναι ιδανική για εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης αλλά και εταιρικές ή συλλόγων και μπορεί να καλύψει έως και 300 άτομα στη μέγιστη χωρητικότητά της. Το κεντρικό τραπέζι και η πίστα είναι ορατά από όλα τα τραπέζια προσφέροντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα της συνεχούς παρακολούθησης και συμμετοχής της εκδήλωσης ενώ παράλληλα ο χώρος είναι άμεσα προσβάσιμος από Α.Μ.Ε.Α.

Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό και παρέχεται η δυνατότητα αμφίδρομης κάλυψης εικόνας και ήχου. Η σωστή μελέτη της διαρρύθμισης έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και απόλυτη εξυπηρέτηση από το προσωπικό προσφέροντας στους καλεσμένους το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, πάντα με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο.

Ο στολισμός των τραπεζιών

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αλέκος Hall” είμαστε στη θέση να στολίσουμε την αίθουσα σύμφωνα με την επιλογή σας από τις προτεινόμενες επιλογές διακόσμησης που σας προτείνουμε.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ 360